Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Всичко за турски сериал и филм
Автор: epizod282930 Категория: Лайфстайл
Прочетен: 3278 Постинги: 8 Коментари: 0
Постинги в блога от Юли, 2018 г.
 Сисулит на пресконференция в сряда след посещение в засегнатите райони. Камбоджа да евакуира 25 000 души надолу по течението на рухнал лаос лаос
Щетите не са ограничени само до Лаос. В четвъртък камбоджанското правителство съобщи, че се опитва да евакуира 25 000 души от северната им граница с Лаос, докато в страната са измити наводнени води. Водата се е повишила на 12 метра на места в провинция Стунг Тренг, през границата от Лаос, в четвъртък, според държавната информационна агенция на Камбоджа. Лаоските военни сили се подготвят за спасителни усилия след рухването на язовира. Лаоските военни сили се подготвят за спасителни усилия след рухването на язовира. Язовирът е построен върху приток на река Меконг, най-дългата река в Югоизточна Азия. Меконг, който минава от тибетското плато през Китай, Мианмар, Тайланд, Лаос, Камбоджа и Виетнам, е важен регионален ресурс, осигуряващ рибни запаси и електроенергия под формата на водноелектрическа енергия на хората, които живеят по него. Строителството на язовира започна през февруари 2013 г. и трябваше да струва около $ 1.02 милиарда. Четири компании отговаряха за начинанието: Ratchaburi, Korea Western Power Co. Ltd., SK Engineering & Construction Co. Ltd и Lao Holding State Enterprise, държавна фирма, според уебсайт, който изглежда е част от сградата на консорциума язовир.
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 50 Коментари: 0 Гласове: 0
 Белият дом бе поканил на партията червени държавни демократични сенатори, като извади ножа, тъй като изборът на Тръмп с леко наведената Кавануг може да се окаже трудно да се противопостави на тези, които са били преизбрани в държави, където Тръмп е спечелил голям през 2016 г. Нито един от тях появи се. Аутсайдер избира вътрешния човек Най-изнемогващата Белия дом в съвременната история успя да запази тайната на Тръмп, но наблюденията на други избрани алтернативни варианти на Amy Coney Barrett и Raymond Kethledge в домовете им съответно в Индиана и Мичиган вече бяха откраднали част от напрежението. И съжаляващият съдия Томас Хардиман, който просто пропусна да бъде първият избор на Върховния съд на президента, и отново беше неудачната шаферка. В противен случай, съобщението на Тръмп за телевизията нямаше драматична драма, а не критичност, която често може да се противопостави на този главен командир. Президентът се държеше с уважение и благодат, докато разкриваше съвсем обикновен избор, който всеки републикански президент би могъл да направи. "Президентът Тръмп направи изключително решение", каза бившият президент Джордж У. Буш, докато брат му, наречен "ниска енергия" Джеб от Тръмп по време на кампанията за 2016 г., също похвали избора на Twitter.
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 53 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: epizod282930
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 3278
Постинги: 8
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Блогрол