Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на epizod282930
Име:
Иван Дойнев

Статистика
Популярни постинги:
0

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
0

Блогъри добавили в любими:
0

Блог вълни:
0
Последни постинги
 Говорейки на репортерите, Харис се отказа от изявлението на адвокатската кантора, отричайки каквито и да било разговори с Кавану. "Те не са под клетва", каза тя пред CNN. На въпроса дали не им вярва, Харис отново каза: "Те не са под клетва. Въпросът беше поставен под клетва." Понастоящем съдия в Апелативния съд на САЩ за веригата DC, 53-годишният Каваноу е бил номиниран на Върховния съд от Тръмп през юли, за да замени пенсионирания справедлив Антъни Кенеди. Ако Кавано се потвърди, може да установи консервативно мнозинство в най-висшия съд на страната в продължение на десетилетия. CNN Дейвид Шортел, Ману Раджу и Вероника Стреккалурси допринесоха за този доклад.  
Категория: Спорт
Прочетен: 31 Коментари: 0 Гласове: 0
Толкова големи промени се очакват и това ще даде ясен знак за да видим за напред какво ще се случи и стане там с епизод. Не си спомням никакви подобни разговори с никого в тази адвокатска кантора - каза Кавану. - Не съм имал никакви неподходящи разговори за това разследване с никого. Букър освобождава документите на Кавану, но ПП настоява, че вече са били изчистени Букър освобождава документите на Кавану, но ПП настоява, че вече са били изчистени Адвокатската кантора също излезе с изявление пред CNN, като заяви, че няма никакви дискусии между никого и Каваноу за Мюлер. "Нямаше дискусии относно разследването на Робърт Мюлер между съдия Кавано и някой от фирмата ни", каза адвокатската кантора.
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 31 Коментари: 0 Гласове: 0
 Администрацията на "Тръмп" ни накара да вярваме, че те помагат, когато те не се изравняват, а те не позволяват на други страни да ни помогнат ", каза Юлин Круз в CNN в сряда, по-късно добави: "Срам на президента Тръмп. Срам на президента Тръмп не само веднъж, дори и вчера, просто казвайки:" Вижте, скърбя с хората от Пуерто Рико. " Тръмп не отговори директно на критиците си в сряда, вместо да каже, че се надява, че островът няма да претърпи подобна съдба тази година. "Надявам се само да не се ударят отново, защото са били ударени от две поредни", каза Тръмп. Коментарите на "Тръмп" напомнят за коментарите на бившия президент Джордж Буш, след като ураганът Катрина загина в Луизиана, когато Буш похвали директора на FEMA Майкъл Браун по време на първото си посещение в региона, засегнат от урагана Катрина през 2005 г. - Брауни, ти правиш работа - каза Буш. Кметът на Сан Хуан казва, че администрацията на "Тръмп" е убила хиляди през пренебрегване по време на урагана Мария Кметът на Сан Хуан казва, че администрацията на "Тръмп" е убила хиляди през пренебрегване по време на урагана Мария  
Категория: Туризъм
Прочетен: 61 Коментари: 0 Гласове: 0
 Тръмп е оперирал, че се е справил с последиците от бурята, включително, че през следващите дни бурята е довела до относително малък брой смъртни случаи в сравнение с "истинската катастрофа като Катрина". Ураганът "Катрина", който опустоши части от Луизиана през 2005 г., уби около 1200 души. Той също така е присъдил "10 от 10" за усилията за възстановяване при бедствия по време на среща на Овалния офис, миналата година с губернатора на Пуерто Рико. - Направихме страхотна работа? - попита той госта си. Чрез всичко това, Тръмп е твърдял, че неустойчивата инфраструктура и географията на Пуерто Рико възпрепятстват усилията. Той каза в сряда една остаряла електрическа мрежа и статутът на територията като остров продължи да се затруднява. "Пуерто Рико всъщност беше по-трудно поради факта, че беше остров", каза той. - Много по-трудно е да се получат неща на острова. Тръмп е подложен на твърда критика за неговото управление на бедствието, главно от Кармен Юлин Крус, кмет на столицата на Пуерто Рико в Сан Хуан.
Категория: Регионални
Прочетен: 36 Коментари: 0 Гласове: 0
 Старши служител на Държавния департамент каза, че първият транш от санкциите би могъл да повлияе "на потенциално огромно преобръщане на руската икономика". Официалният директор каза, че засегнатите фирми представляват 70% от руската икономика и 40% от работната сила. "Възможно е засегнатата търговия да достигне стотици милиони долари", каза висшият служител. Той добави, че "това също зависи от това, което руските образувания прилагат за износ". Симаковски заяви, че е "скептичен към голямата сума" на тази оценка. Симаковски заяви, че санкциите вероятно се дължат на политическия климат, особено на натиска, произтичащ от представянето на президента Доналд Тръмп през юли на срещата му в Хелзинки, Финландия, с руския президент Владимир Путин. "Това ясно подчертава, че администрацията затяга подхода си за санкции към Русия", каза той. Той отбеляза, че "те биха могли да предприемат тази стъпка преди месеци.Те закъсняха да предприемат тази стъпка от няколко месеца.Фактът, че те го правят сега демонстрира, че те са под засилен политически натиск да се насочат към Русия за злоумишлените си дейности в чужбина . "
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 57 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: epizod282930
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 3278
Постинги: 8
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Блогрол